Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان ؛ سرهنگ " ایرج محمد‌خانی " با بیان این مطلب گفت: امروزه کاربران فضای مجازی بخش زیادی از زمان خود را برای پرسه زدن در شبکه‌های اجتماعی سپری می‌کنند و این موضوع می‌تواند صدمات جبران ناپذیری را به رشد اجتماعی افراد و تغییر ساختار زندگی اجتماعی آنان وارد کند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه پرونده‌های قضائی حوزه پلیس فتا در 6 ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 55 درصد رشد داشته اظهار داشت: مهمترین جرائم فضای مجازی گیلان در این مدت هتک حیثیت و نشر اکاذیب، برداشت اینترنتی غیر مجاز از حساب‌های بانکی، سرقت و کلاهبرداری مرتبط با رایانه، تهدید و اخاذی و مزاحمت اینترنتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تلاش‌های که در راستای آموزش همگانی، اطلاع رسانی و افزایش هوشیاری عمومی در سطح جامعه انجام شده افزود: سهولت ارتکاب، پنهان ماندن مجرمان، ویژگی‌های فضای مجازی و توسعه رسانه‌های دیجیتال کاربر محور و سطح پایین آگاهی کاربران از عوامل موثر وقوع جرائم سایبری به شمار می‌رود.

سرهنگ محمد‌خانی استفاده کاربران ایرانی از پیام رسان‌های خارجی در چند سال اخیر را زمینه‌ساز بروز آسیب‌های چون تغییر فرهنگ و افکار غربی، متزلل شدن بنیان خانواده و رشد جرائم رایانه‌ای دانست و بیان داشت: استفاده از پیام رسان‌های بومی می‌تواند ضمن کاهش این آسیب‌ها، به حفظ بنیان خانواده، گسترش فرهنگ و ارزش‌های اسلامی و کاهش جرائم رایانه‌ای کمک کند.

رئیس پلیس فتا استان گیلان درباره استفاده از فیلترشکن گفت: هر فیلترشکن به محض اجرا روی سیستم چندین پورت را جهت اجرای دستور باز می‌کند و همچنین هیچ کدام از شرکت‌های امنیتی، امنیت استفاده از فیلترشکن را تایید نکرده‌اند.

وی با بیان عواقب استفاده از فیلتر شکن‌ها خاطرنشان کرد: فیلترشکن‌ ترفندی است برای دسترسی کامل به اطلاعات و فایل‌ها که امکان آلوه کردن سیستم به ویروس، امکان جمع آوری اطلاعات بانکی، دسترسی کامل به داده‌هایی که در شبکه مبادله می‌شود و قابلیت رصد لحظه به لحظه موقعیت مکانی را دارد.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان گیلان با تاکید بر استفاده از پیام رسان‌های داخلی از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir یا ایمیل این پلیس به نشانی Gfata@police.ir گزارش کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه رایانه فتا فرماندهی انتظامی استان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۵۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سرهنگ داود معظمی گودرزی با اشاره به انتشار ویدیویی از یک کودک دختر در فضای مجازی و معرفی او به عنوان یک تازه عروس گفت: انتشار این ویدیو موجی از واکنش منفی افکار عمومی و به خصوص کاربران فضای مجازی و فعالان حوزه حقوق کودک را درپی داشت و به خانواده‌ها هشدار داد که چنین برخورد‌های سودجویانه‌ای ممکن است آینده فرزندانشان را تحت الشعاع قرار دهد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار داد و تیم رصد و پایش این پلیس مبدا اصلی انتشار این ویدیو را مورد شناسایی قرار دادند، افزود: در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که این ویدیو از سوی یک سالن زیبایی ضبط و منتشر شده است و مدیر این سالن که ویدیوی مذکور را تولید و منتشر کرده بود به پلیس فتا تهران بزرگ هدایت شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه در جریان تحقیقات انجام شده، مشخص شد که موضوع ازدواج این کودک، سناریو تبلیغاتی مدیر این آرایشگاه برای جذب مشتری و دنبال کننده در اینستاگرام بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: این زن پس از مواجهه با ماموران اعلام کرد که از عواقب کار خود بی اطلاع بوده و ضمن ابراز پشیمانی از عمل خود، گفت که دختربچه نوجوان فرزند یکی از مشتریان آرایشگاهش بود و، چون قصد داشته اقدام به ایجاد تبلیغ در فضای مجازی کند، این کودک را به عنوان یک عروس معرفی و آرایش کرده است.

سرهنگ معظمی گودرزی با بیان اینکه برای این خانم به دلیل سوءاستفاده از کودکان پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: صفحه اینستاگرامی مذکور نیز با دستورقضایی از دسترس خارج و متهم نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

این مقام انتظامی افزود: همچنین کارشناسان اداره مبارزه با جرایم علیه کودکان و بانوان پلیس فتا تهران بزرگ با والدین این کودک نیز ارتباط برقرار کرده و ضمن ارائه مشاوره‌های لازم به آنان تاکید کرد که صیانت از هویت و شخصیت فرزندشان نیز برعهده آنان بوده و بی توجهی و هرگونه آسیب به آن موجب مجازات قانونی است.

سرهنگ معظمی گودرزی با هشدار به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی گفت: در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و همچنین کنوانسیون حقوق کودک که کشورما نیز به آن پیوسته صراحتا هرگونه سوءاستفاده از کودکان و وارد کردن آسیب جسمی و روحی به وی را جرم انگاری کرده است. در همین راستا نیز پلیس فتا در عمل به قانون با چنین مواردی برخورد خواهد کرد. همانطور که در گذشته نیز با موردی که پدری فرزندش را به بیان کلمات و انجام رفتار‌های بزرگسالانه و حتی شرب خمر تشویق کرده و تصاویرش را در فضای مجازی منتشر کرده بود، برخورد کرد و در پرونده‌ای دیگر نیز با والدین نوجوانی که برای جذب دنبال کننده فرزند خود را به رفتار‌های غیراخلاقی و بی احترامی به مقام مادر تشویق کرده بودند، برخورد شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ افزود: به افرادی که قصد دارند تا برای انجام تبلیغات، افزایش دنبال کننده یا هر موضوع دیگری اقدام به ساخت ویدیو یا انتشار تصاویر نامتعارف و نامناسب از کودکان کنند، هشدار می‌دهم که پلیس فتا با آنان برخورد خواهد کرد و والدین نیز باید بدانند که چنین اقدامات و رفتار‌هایی گرچه ممکن است در کوتاه مدت منجر به افزایش دنبال کننده یا جلب شدن توجه به سوی فرزندنشان شود، اما در دراز مدت آثار مخرب فراوانی در روند شکل گیری شخصیت و شرایط روحی کودکان برجای خواهد گذاشت که جبران ناپذیر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود
  • مسدودسازی بیست و هشت صفحه هنجارشکن در فضای مجازی
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی