Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ادوار مجلس اظهار کرد: برجام تصمیم نظام بود و انجام شد، آن زمان هم همه موافق نبودند این مورد هم اگر تصمیم نظام باشد که هست مجلس نیز همراه خواهد شد.

بهروز نعمتی، نماینده ادوار مجلس، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در رابطه با تصمیمات اخیر مجلس درمورد محدودیت های فضای مجازی اظهار کرد: دوستان طی جلساتی که داشتیم مسائلی را مطرح کردند و درخواست داشتند که به دنبال پیام رسان های داخلی باشیم من مخالف پیام رسان داخلی نیستم ولی اینکه سهمیه بندی، درجه بندی و رتبه بندی کنیم را نمی توانم متوجه بشم ما چگونه می خواهیم اینترنت را رتبه بندی کنیم؟ اینکه به چه کسانی اینترنت بدهیم و به چه کسانی اینترنت ندهیم؟ آیا این محدودیت سازی است یا نه؟! آیا ما می توانیم به کسی بگوییم که لیاقت تو این است که 5 مگ اینترنت به تو بدهیم و دیگری 7 مگ و دیگری هیچ و این براساس قانون اساسی ما تبعیض است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: موضوعات مختلفی متعاقب این مساله است و من فکر می کنم با توجه به اینکه دولت جدید بر سر کار می آید نباید برای این دولت جدید حاشیه ساخت، چون دولت باید به فکر وعده هایش باشد و به دنبال این باشد که بحث های موجود در جامعه و گله مندی ها را حل کند و همه این موارد از دولت، وقت می برد دولت باید خود را صرف این موضوعات بکند. در این فاصله این مساله حاشیه ایجاد می کند.

نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد: من فکر نمی کنم که این مساله به این زودی ها به تصویب برسد چون با توجه به فضایی که وجود دارد کمیسیون های تخصصی باید نظر بدهند و بعد به صحن بیاید و باید دید آیا شورای نگهبان این مساله را خلاف شرع و قوانین بالا دستی می داند یا نه؟!

او تاکید کرد: کلیت این است که ما نمی توانیم محدودیت ایجاد کنیم. محدودیت ها همیشه به گونه دیگری رفع شده است مگر ما در بحث توییتر و تلگرام همین کار را انجام ندادیم؟! ولی عده ای با فیلتر شکن برای خود کاسبی درست کردند. به نظر من این محدودیت ها نمی تواند اثر بخش باشد. در مقابل اینترنت ماهواره ای چه باید کرد؟!

این نماینده ادوار مجلس اذعان کرد: موضوع انقدر با اهمیت نیست که طرح ها و لوایحی که در مجلس خاک می خورد را رها کنیم و به آن بپردازیم. دوستان می گویند ما به دنبال این هستیم که از تکنولوژی های نوین به نفع کشور استفاده کنیم ولی این معنی ندارد.

نعمتی در رابطه با سنگ اندازی های برخی نمایندگان در راه به ثمر رسیدن مذاکرات وین گفت: روحانی باید قبل از هر تصمیمی نظر کارشناسان را بگیرد. امروز مذاکرات در حال انجام است و من به جای آقای روحانی باشم اگر همین امروز موافقت را گرفتم آن را به مجلس می برم و حتی تا فردا صبر نمی کنم. مجلس باید در این کار شریک باشد و دخالت کند و نظرات خود را بدهد و این بهتر است. این افراد اگر مخالف هستند باید مخالفت خود را در مجلس نشان بدهند چرا باید کاری کنیم که بعدها افرادی کارشکنی کنند و نظر مخالف بدهند این به نفع آقای روحانی و مذاکرات است.

او تاکید کرد: برجام تصمیم نظام بود و انجام شد، آن زمان هم همه موافق نبودند این مورد هم اگر تصمیم نظام باشد که هست مجلس نیز همراه خواهد شد.

نماینده ادوار مجلس با اشاره به اظهارات اخیر لاریجانی در مورد رد صلاحیت خود ادامه داد: کسی که می خواهد رییس جمهور باشد اگر مشکلی دارد باید به مردم توضیح داده شود و مردم بدانند. آقای لاریجانی چندین بار گفته است که من هر مشکلی دارم بیان کنید؛ اگر دوستان مشکلی در آقای لاریجانی دیدند بیان کنند ولی وقتی ما را رد صلاحیت کردند هیچ حرفی به ما زده نشد تا دقیقه نود به ما گفته شده بود که تایید صلاحیت می شویم ولی بعد به ما گفته شد که جلسه تشکیل نشده است و این مشخص می کند، دوستان نمی خواهند با واقعیت ها روبرو شوند.

او در انتها گفت: بیانات مقام معظم رهبری کاملا روشن است گفتند ظلم شده و بروید جبران کنید ولی جبران نکردند. امروز آقای لاریجانی مدعی است و می گوید از طرف من، مشکلم را به مردم اعلام کنید. می گویند من راضی هستم اگر مشکلی دارم که باعث آبروریزی من می شود شما این کار را انجام بدهید من راضی هستم. 7

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس برنا فضای مجازی اینترنت قانون اساسی جامعه دولت شورای نگهبان ماهواره خاک رییس جمهور مقام معظم رهبری علی لاریجانی بهروز نعمتی مذاکرات وین مجلس یازدهم محدودیت های فضای مجازی نماینده ادوار مجلس تصمیم نظام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم مهم مجلس ؛ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلای، نمایندگان با اکثریت آراء با جدول ۲۱ بودجه ۱۴۰۳ موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در دفاع از جدول ۲۱ لایحه بودجه ۱۴۰۳ علاوه بر توجه به اقشار محروم جامعه گفت: یکی از اقدامات مهم توجه به قدرت دفاعی و مسائل امنیتی کشور است که در این جدول توجه خوبی به نیروهای مسلح شده است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس اظهار داشت: در جدول ۲۱، حدود ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح اختصاص یافته و تمام زوایای امنیتی کشور از مرزها گرفته تا پایتخت مربوط به این جدول است.

نماینده دولت در جلسه علنی مجلس نیز در دفاع از جدول ۲۱ بودجه گفت: ما موظف بودیم که ۵ درصد اعتبارات بودجه را به نیروهای مسلح اختصاص دهیم در مرحله اول در قالب بند ب تبصره ۴ اعتباری معادل ۱۳۶.۸ همت از این اعتبارات تأمین شده بود و پس از اصلاح سقف بودجه این عدد به ۱۴۷.۱ همت افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: دولت حداکثر مساعدت ممکن را در این حوزه انجام داد ضمن اینکه ۱.۸ میلیارد یورو هم به عنوان فرا بودجه تهاتر نفت برای این بخش در نظر گرفته شد.

نماینده دولت در دفاع از جدول ۲۱ بودجه اظهار داشت: تنها مشکلی که در اینجا وجود دارد این است که در جدولی که در مجلس جمع بندی شده ۱.۸ میلیارد یورو با نرخ تسعیر بالاتر از بازار دوم (بازار مبادله طلا و ارز) در نظر گرفته شده است که ما با این موضوع مخالف هستیم چرا که این کار باعث اخلال در بازار ارز خواهد شد.

وی افزود: نرخی که مبنای ما است یکی نرخ ارز کالاهای اساسی و دیگری نرخ مرکز مبادله است که هر روز بانک مرکزی این نرخ را در سایت خود قرار می دهد.

نماینده دولت اظهار داشت: ۱۱۸ همتی هم که توسط مجلس در نظر گرفته شده مازاد بر سهمی است که دولت در نظر گرفته و ما با آن مخالف هستیم.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس اظهار داشت: مبنای محاسبه نرخ تسعیر ارز ۱.۸ میلیارد یورو در نظر گرفته شده برای نیروهای مسلح بر مبنای قیمتی است که توسط دولت اعلام می شود.

در نهایت و با این توضیح رئیس کمیسیون تلفیق با موافقت دولت و کمیسیون تلفیق به تصویب نمایندگان در صحن مجلس رسید.

کد خبر 848310 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر ویژه دفاع - ستاد کل نیروهای مسلح بودجه کل کشور مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • تصمیم مهم مجلس ؛ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت + جزئیات
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد